Geverifieerd

diëtisten van Sensire

Introductie:


 

Dieet en voeding

Iedere dag is er eten. Eten is onderdeel van ons leven en onze cultuur. Het is verbonden aan gezelligheid en smaak. En niet te vergeten, het is broodnodig om gezond te blijven en je lekker te voelen.

Eigenlijk wilt u niet hoeven nadenken over uw eten. Maar soms is dat wel nodig, bijvoorbeeld wanneer u ziek wordt of het gewicht verandert. De diëtist is dan de aangewezen persoon om u op weg te helpen en te begeleiden bij de nodige aanpassingen in uw voeding.

Waar staan wij voor?
De diëtisten van Sensire zijn ervan overtuigd dat u zich met goede voeding beter en gezonder voelt. En dat alleen u zelf de keuze voor goede voeding kunt maken. Afgestemd op uw situatie en uw mogelijkheden. Wij willen u daar graag bij helpen. Met advies en ondersteuning op maat over dieet en voeding. Niet met een opgeheven vinger, maar met steun in de rug. Dichtbij, persoonlijk en deskundig.
We hebben een passie voor mensen en voor ons vak. We delen onze kennis en ervaring met elkaar en met andere zorgverleners. We kunnen u daarom ondersteunen met de meest recente inzichten.

Contact
Voor het maken van een afspraak, kunt u bellen met het nummer 0900-3438435 (elke werkdag tussen 9.00-17.00 uur) of een e-mail sturen naar dieetenvoeding@sensire.nl. Bekijk ook onze facebookpagina en maak kans op een gratis voedingsanalyse.

 Voorgestelde dietistes

Stichting Vivob
Geverifieerd
Ronald van Wankum (1961) is diëtist en runt al 20 jaar een succesvolle praktijk in Kerkrade. In zijn benadering ...
Lindenlaan 100
6464 CL Kerkrade


Samen Slank
Geverifieerd
Zelfstandig gevestigd diëtiste in Haarlem Schalkwijk. Ik ben gespecialiseerd in : 1. Afslanke...
Mathijsenstraat 1
2035 CK Haarlem


Voedingsadviesburo NutriSupport
Geverifieerd
Voor advies over voeding en dieet kunt U terecht bij de diëtist van voedingsadviesburo NutriSupport in
Simon Smitweg 1b
2353 GA Leiderdorp

Neem contact op


Adresgegevens

diëtisten van Sensire
Groot Hagen 6
7009 AM Doetinchem