Geverifieerd

Hennie van der Lely

Introductie:

ik ben Hennie van der Lely, geboren in 1960, getrouwd met Ron en ben moeder van twee volwassen zonen waarvan de jongste nog thuis woont.
Geboren, getogen en woonachtig in het mooie Oosterbeek.
In 1981 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Het was destijds moeilijk een baan te vinden als diëtiste en daarom ben ik begonnen als medisch typiste/secretaresse bij de maatschap chirurgen in het Diaconessenhuis in Arnhem. Deze baan heeft me veel medische kennis opgeleverd. Daarna ben ik een aantal jaren fulltime moeder geweest.
Eind 1994 besloot ik een eigen diëtistenpraktijk te beginnen. 1995 werd een voorbereidingsjaar. In januari 1996 opende ik mijn eigen praktijk. Nu, 13 jaar later, heb ik nog steeds veel plezier in mijn vak en ben ik erg blij dat ik destijds besloten heb een eigen praktijk te beginnen.
Ik vind het leuk om met mensen te praten over voeding en leefstijl en wil ze graag op weg helpen naar een gezonder eetgedrag en betere leefgewoonten.

Inmiddels ben ik op verschillende locaties werkzaam. Klik hiervoor links in het menu op praktijklocaties.


Tevens bestaat de mogelijkheid u aan huis te bezoeken.

Sinds 2007 werk ik ook twee dagdelen per week in revalidatiecentrum
Groot Klimmendaal in Arnhem. Daar zie ik mensen die revalideren na bijv. een ernstig auto-ongeluk of een herseninfarct. Voor een voorspoedige revalidatie is de juiste voeding heel belangrijk.Voorgestelde dietistes

Dietistenpraktijk Dievita
Geverifieerd
Bent u op advies van de huisarts naar een diëtist verwezen in verband met ziekte zoals: verhoogd cholesterol, ho...
Piet Heinlaan 50D
1403 TZ Bussum


Dietistenpraktijk Meppel
Geverifieerd
Eten doen we allemaal. Iedereen weet ook dat wat je eet invloed heeft op je welzijn. Eetgewoontes sluipen vaak ongeme...
Industrieweg 11A
7944 HT Meppel


Diëtist bij u thuis
Geverifieerd
· komt bij u aan huis (tevens praktijkruimte in Nieuwendijk)   · Ruim 10 j...
Rijksweg 111
4255 GJ Niewendijk

Neem contact op


Adresgegevens

Hennie van der Lely
Lebretweg 76
6861 ZZ Oosterbeek