Geverifieerd

JR Dietetics Dietistepraktijk

Introductie:

Geniet van een gezonde leefstijl die voor u werkt.

• Mijn doel is om u te helpen een gezonde eetgewoonte en bewegingspatroon te ontwikkelen die in uw leefstijl, verwachtingen en schema past.

• Ik wil u laten zien hoe uw favoriete voeding in een gebalanceerd en gevarieerd voedselplan past en die u tevens genoeg voedingsstoffen voor het lichaam geeft. Dit voedselplan is voor lange termijn zodat u het voedselplan kunt volhouden en succes wordt behaald.

• Ik wil u helpen om ongezonde voedingspatronen, psychische en/of emotionele oorzaken te achterhalen en te leren wat de principes zijn voor een gezond eetpatroon.

• Samen zullen we een persoonlijk bewegingsschema ontwikkelen en werken aan een gezond bewegingspatroon zelfs in de drukste leef/werkschema’s.

• Mijn doel is om verder te gaan dan pure gewichtsmanagement. Dit kan worden nagestreefd door het herontwikkelen van een gezonde relatie met voedsel en ontdek hoe een positief zelfbeeld kan worden ontwikkeld.
 Voorgestelde dietistes

Eet Oke
Geverifieerd
Eten en voeding is een dagelijkse bezigheid. Toch is gezond eten voor veel mensen een strijd. Wanneer er bijvoorbeeld...
Botter 44-14
8243 JE Lelystad


Dietistenpraktijk Kirsty Falkena
Geverifieerd
Eten is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is vaak een moment waar je heerlijk van kunt genieten. Door de dr...
Frankhuizerallee 100
8043 XA Zwolle


Voedingsadviesburo NutriSupport
Geverifieerd
Voor advies over voeding en dieet kunt U terecht bij de diëtist van voedingsadviesburo NutriSupport in
Simon Smitweg 1b
2353 GA Leiderdorp

Neem contact op


Adresgegevens

JR Dietetics Dietistepraktijk
Van Baerlestraat 160
1071 BG Amsterdam