Geverifieerd

NutriPharma Dietistenpraktijk

Introductie:

 Sinds 18 maart 2013 kunt u in apotheek City Plaza niet alleen terecht voor uw medicatie, maar ook voor voeding- en dieetadviezen op maat! Mijn naam is Melissa Blom en ik ben diëtist, oprichtster en eigenaresse van NutriPharma Diëtistenpraktijk.

De praktijk is gevestigd boven in apotheek City Plaza in het centrum van Spijkenisse, een unieke combinatie! Bovendien ben ik niet alleen diëtist, maar ook gediplomeerd apothekersassistente. Naast het geven van voeding- en dieetadviezen ben ik daarom ook deskundig op het gebied van uw medicatie. Binnen de adviezen houd ik hier altijd rekening mee.

Een gezonde levensstijl; het beste medicijn
Diabetes, overgewicht, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol; steeds meer mensen krijgen hier mee te maken. Wat veel mensen niet weten is dat een pilletje niet de enige oplossing is. Een gezonde levensstijl gekenmerkt door gezond eten en meer bewegen, is het beste medicijn in de strijd tegen deze zo genaamde welvaartsziekten. Het aanleren van een gezonde levensstijl vormt daarom ook de basis van mijn adviezen.

U kunt bij mij terecht voor voeding- en dieetadviezen bij:
– (Ernstig) overgewicht bij volwassenen en kinderen;– De wens om af te vallen;– Koolhydraatarm/eiwitverrijkt dieet; – Te hoge of te lage bloedsuiker; – Diabetes type 1 en 2; – Verhoogde bloeddruk; – Verhoogd cholesterolgehalte; – Ondergewicht of ongewenst gewichtsverlies;– Gebrek aan eetlust; – COPD; – Obstipatie / prikkelbare darm syndroom / ziekte van Crohn; – Lactose-intolerantie en coeliakie;– Vitamine-/mineralen tekort (o.a. vitamine D, B12 en ijzertekort);– Vegetarische voeding; – Voeding bij zwangerschap; – Een gezonde voeding;Of als u uw voedingspatroon gewoon eens onder de loep wilt laten nemen door een professional.

NutriPharma heeft diverse acties in samenwerking met de apotheek. Neemt u voor meer informatie ook eens een kijkje op de website: www.nutripharma.nl. Volg ons ook op facebook en twitter.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u bellen naar: 06-38338785. Het is tevens mogelijk een huisbezoek aan te vragen.

Ik zie u graag bij NutriPharma Diëtistenpraktijk!

Melissa Blom, diëtistVoorgestelde dietistes

Dietistenpraktijk A. de Haan-Pottjegort
Geverifieerd
Diëtist Anneke de Haan-Pottjegort biedt u persoonlijke begeleiding bij het volgen van uw voedings- en dieetadvie...
Wolgastraat 52
9406 RX Assen


Motiv-eet
Geverifieerd
Motiv-eet is een praktijk voor dieët-, voeding- en lifstyle-adviezen. De adviezen die worden gege...
Zonnebloemveld 1
6641 TA Beuningen


Ladyline
Geverifieerd
Al 25 jaar is Ladyline een begrip in Nederland. Een instituut dat vrouwen helpt om af te slanken en het resultaat vas...
Hochterpoort 17
Maastricht

Neem contact op


Adresgegevens

NutriPharma Dietistenpraktijk
Dr. J.M. den Uyllaan 9
3201WR Spijkenisse