Geverifieerd

Vivenda Voedingsbureau

Introductie:

Sinds 1991 is Vivenda Voedingsbureau in Groningen gevestigd. Wij werken in dit voedingsbureau met drie diëtisten: Anja Ensing, Baukje Beitsma en sinds september 2008 met Olga Klein. Wij zijn alle drie gediplomeerde diëtisten en deden onze studie aan de Hanzehogeschool Voeding & Diëtetiek.

Anja is gespecialiseerd in maag- darm klachten en schreef het landelijk protocol voor hypertensie (hoge bloeddruk). Zij is werkzaam als diëtist maar geeft daarbij ook voorlichting aan werknemers bij bedrijven in opdracht van Arbodiensten. Zij begeleidt werknemers tevens individueel. Daarnaast stelt zij menucycli op in opdracht van serviceflat De Westerholm. Momenteel verricht zij een tevredenheidsonderzoek onder de bewoners (onderwerp hierbij is onder meer de kwaliteit van de maaltijden voor de bewoners). Anja heeft haar spreekuur in Vinkhuizen op de woensdagmiddag en spreekuur aan het Boterdiep op de donderdag.

Baukje werkt als diëtist en heeft zich gespecialiseert zich in orthomoleculaire diëtetiek volgens de klinische PNI: Psycho- Neuro- Immunlogie (o.a. chronische klachten). Daarnaast volgt zij cursussen gericht op "emotiemanagement bij eetstoornissen met NLP: Neuro Linquistisch Programmeren", mindfulness. Momenteel volgt zij de opleiding coaching bij darm- (pds) en migraineklachten. Daarnaast geeft zij samen met Petra van Nispen de workshop: Bewust Ontspannen en ze heeft met een aantal mensen het project:'' Wandel je fit" opgezet. Zij heeft haar spreekuur op verschillende dagen aan het Boterdiep.

Olga heeft spreekuur in Hoogezand. Zij heeft zich verdiept in de orthomoleculaire geneeswijze en het gebruik van voedinsgsupplementen bij klachten wanneer een gewone volwaardige/gezonde voeding tekort schiet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verminderde weerstand, maag- en darmklachten zoals een spastische darm en stress.Ook interesseert zij zich in de verschillende additieven in de huidige moderne voeding zoals zoetstoffenen smaakversterkers. Haar spreekuur is op donderdag in Hoogezand.Voorgestelde dietistes

Voedingsadviesbureau VIVA
Geverifieerd
Voedingsadviesbureau VIVA is in 2006 opgericht door diëtiste Sanne Winius. De naam Voedingsadviesbureau VIVA sta...
Bokslee 4-6
Heerenveen


Ladyline
Geverifieerd
Al 25 jaar is Ladyline een begrip in Nederland. Een instituut dat vrouwen helpt om af te slanken en het resultaat vas...
Hochterpoort 17
Maastricht


Motiv-eet
Geverifieerd
Motiv-eet is een praktijk voor dieët-, voeding- en lifstyle-adviezen. De adviezen die worden gege...
Zonnebloemveld 1
6641 TA Beuningen

Neem contact op


Adresgegevens

Vivenda Voedingsbureau
Boterdiep 49A
9701 BA Groningen